La teva privacitat és important per a nosaltres. En aquesta declaració de privacitat expliquem quines dades personals recopilem dels nostres usuaris i com els fem servir. Recomanem llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquesta web.

En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es demanaran al menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar-te com a usuari.

En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

La web del Diferent Restaurant està creada en un espai segur i fiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la teva privacitat:

 • Mai sol·licitem informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que es necessiti.
 • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que compti amb la teva autorització expressa.
 • Mai utilitzem les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.
  Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Diferent Restaurant ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

 

Responsable del tractament de les teves dades personals

Identitat del Responsable: CANERMILIAN SL
Nom comercial: Diferent Restaurant
NIF / CIF: B42776757
Correu electrònic: info@diferentrestaurant.com
Activitat: Informar i presentar els serveis de l’empresa

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que rebem a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades de « Usuaris de la web i subscriptors ».

Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

 

Principis que aplicarem a la teva informació

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que informarem prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requerirem. Els mínims possibles.
 • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció a la finalitat, informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

 

Com hem obtingut les teves dades?

Les dades personals que tracta el Diferent Restaurant procedeixen de:

 • Formulari de reserves

 

Quins són els teus drets quan em facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si al Diferent Restaurant estem tractant dades personals que ens concerneix, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament
 • Oposar-se al tractament
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. CANERMILIAN deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que et incumbeixin, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

 • El tractament estigui basat en el consentiment
 • Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
 • El tractament s’efectuï per mitjans automatitzats.

En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret a que les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

 

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web per comentar un post, enviar un correu al titular o realitzar una reserva, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable el Diferent Restaurant. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon i una altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per https://www.diferentrestaurant.com, només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

En el Diferent Restaurant hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tracta la informació que ens faciliten les persones interessades amb el següent fi per a cada sistema de captura:

 • Formulari de reserves: En aquest cas, sol·licitem les següents dades personals: Nom, Email, Telèfon i Direcció IP.
 • Compra a la Botiga Online: En aquest cas, sol·licitem les dades informades a la part de Botiga Online d’aquesta mateixa política.

Existeixen altres finalitats per les que tractem les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies.
 • Per gestionar les xarxes socials. El Diferent Restaurant pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de https://www.diferentrestaurant.com, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de CANERMILIAN SL. Tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis del Diferent Restaurant. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas farem servir els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.
  D’acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, CANERMILIAN SL (Diferent Restaurant) serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.

El Diferent Restaurant no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

 

Enviar un missatge de correu electrònic a efectes de contacte

Un cas especial de tractament de dades en el Diferent Restaurant, es refereix als missatges de correu electrònic que els usuaris envien per tal de contactar amb nosaltres. Els usuaris poden realitzar qualsevol consulta sobre la nostra empresa, preguntar dubtes sobre els continguts publicats al blog, enviar suggeriments o qualsevol altra finalitat.

Encara que no existeix un formulari de captació de dades, a efectes de contacte, els usuaris poden enviar missatges de correu electrònic. Per a aquesta fi el Diferent Restaurant empra el sistema d’e-mail de Webempresa. Els missatges dels usuaris amb aquest propòsit queden emmagatzemats en aquest compte propietat de CANERMILIAN SL i les dades corresponents (e-mail i nom) sota la política de privacitat de Webempresa.

Les dades emmagatzemades en el compte de correu del Diferent Restaurant ni se cedeixen ni es comparteixen amb ningú; i pots exercir els teus drets legals, segons s’especifica en aquesta política de privacitat.

 

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

 

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives.

No es tracten categories de dades especialment protegides.

 

Per quant de temps conservaré les teves dades?

Les dades personals proporcionades a través dels formularis de contacte i reserves es conservaran durant 1 mes, fins que no se sol·liciti la seva supressió avançada per l’interessat.

Les dades proporcionades a través del formulari de comentaris es conservarà fins que no sol·liciti la seva supressió l’interessat.

 

A què destinataris es comunicaran les vostres dades?

Moltes eines que utilitzem per gestionar les teves dades són contractats per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, https://www.diferentrestaurant.com, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( « Google »). Google Analytics utilitza « cookies », que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a https://www.diferentrestaurant.com a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de https://www.diferentrestaurant.com serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units. L’adreça IP és anonimitzada, pel que no serà recopilada per Google.

Hosting: Webempresa Europa SL, amb domicili a Espanya. Més informació a: https://www.webempresa.com/ . CDmon tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a CANERMILIAN SL.

Plataforma web: Automattic Inc, amb domicili als EUA. Més informació a: https://es.wordpress.com/ (Automattic Inc). Automattic Inc tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web a CANERMILIAN SL.

 

navegació

En navegar per https://www.diferentrestaurant.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives hi són també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

 • Google analytics
  Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

 

Secret i seguretat de les dades

https://www.diferentrestaurant.com es compromet a l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Aquest web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

https://www.diferentrestaurant.com no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, CANERMILIAN SL s’ha d’assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per Diferent Restaurant per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se Diferent Restaurant, ha de notificar al Client sense demores indegudes i ha de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement.

 

BOTIGA ONLINE

El que recollim i emmagatzemem

Mentre visites nostre lloc realitzarem el seguiment de:

 • Els productes que has vist: farem servir això per a, per exemple, mostrar productes que has vist recentment
 • Ubicació, adreça IP i tipus de navegador: farem servir això per a propòsits com estimar impostos i costos d’enviament
 • Adreça d’enviament: et demanarem que facilitis això perquè puguem, per exemple, estimar el cost de l’enviament abans que facis una comanda, i enviar-te la comanda!
 • També fem servir galetes per fer el seguiment dels continguts de la cistella mentre navegues pel nostre lloc web.

Quan ens compres alguna cosa et demanem que facilitis informació que inclou el teu nom, adreça de facturació, nom d’empresa, CIF d’empresa, adreça de correu electrònic, número de telèfon, detalls de la targeta de crèdit / pagament i informació addicional opcional com el nom d’usuari i la contrasenya. Farem servir aquesta informació per a propòsits com:

 • Enviar-te informació sobre el teu compte i demanat
 • Respondre als teus sol·licituds, inclosos reemborsaments i reclamacions
 • Processar pagaments i evitar el frau
 • Configura el teu compte per a la nostra botiga
 • Complir amb qualsevol obligació legal que tinguem, com càlculs d’impostos
 • Millorar les ofertes de la nostra botiga
 • Enviar missatges promocionals, si tries rebre’ls
 • Si crees un compte emmagatzemarem el teu nom, adreça, correu electrònic i número de telèfon, el que farem servir per al procés de pagament i futurs comandes.

Normalment emmagatzemem informació sobre tu durant el temps que necessitem la informació per als propòsits per als quals la recollim i fem servir, i no estiguem legalment obligats a seguir guardant. Per exemple, emmagatzemarem informació de les comandes durant XXX anys per a propòsits d’impostos i comptabilitat. Això inclou el teu nom, adreça de correu electrònic i adreces de facturació i enviament.

També emmagatzemem comentaris o valoracions, si tries deixar-los.

Qui del nostre equip té accés

Els membres del nostre equip tenen accés a la informació que ens ofereixes. Per exemple, els administradors i gestors de botiga poden accedir:

 • La informació de comandes, com què es va comprar, quan es va comprar i on s’hauria de trametre, i
 • La informació de client, com el teu nom, adreça de correu electrònic, i la informació de facturació i enviament.
 • Els membres del nostre equip tenen accés a aquesta informació per ajudar a completar comandes, processar reemborsaments i donar-te suport.

El que compartim amb altres

El Diferent Restaurant no comparteix informació amb altres, un cop has realitzat la compra ni en cap altra moment.

Pagament Segur

Marc Caner Millan es compromet a garantir la seguretat de les dades de caràcter personal a través d’estrictes procediments de dins de l’empresa.

Per a les dades registrades en el portal www.diferentrestaurant.com utilitza el protocol de seguretat SSL (Secure Socket Layer), que garanteix un alt nivell de protecció.

El TPV virtual és un dispositiu preparat per fer vendes de manera segura a través d’Internet, i funciona de la següent manera:

A. Si l’entitat financera així ho decideix, intentarà contactar amb el banc emissor de la targeta per sol·licitar l’autenticació del titular (verificació de la seva identitat) abans de sol·licitar la corresponent petició d’autorització. D’aquesta manera es pot garantir, que només el titular genuí, propietari de la targeta, podrà operar amb ella.

B.- Implementa SSL en totes les comunicacions que impedeixen la intercepció de la informació per tercers. Per tant, la confidencialitat està assegurada en totes les comunicacions que s’estableixin durant la transacció.

C.- També habilita mecanismes per provar l’autenticitat de l’origen de les transaccions i que impedeixen, així mateix, la manipulació de dades per tercers. D’aquesta manera s’assegura la integritat de les dades de la transacció.

D. Les dades de les targetes no són normalment coneguts pel comerç, amb el que s’evita que aquesta informació pugui ser utilitzada posteriorment per tercers de forma fraudulenta. Aquesta informació és emmagatzemada convenientment pel TPV Virtual que al seu torn la proporcionarà al sistema de pagaments quan sigui necessari (per exemple en una devolució).

Per tant, totes les transaccions que es realitzen a través del TPV Virtual comptaran amb totes les garanties de seguretat, confidencialitat i integritat per als agents participants: titulars de targetes i les seves entitats emissores, i comerços i les seves entitats adquirents.

 

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a https://www.diferentrestaurant.com exonerant a CANERMILIAN SL (Diferent Restaurant), de qualsevol responsabilitat referent a això.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o de reserves.

 

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de CANERMILIAN SL (Diferent Restaurant) en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

 

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a CANERMILIAN SL (Diferent Restaurant) en els termes que estableix aquesta Política per a l’exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

 

Canvis en la política de privacitat

CANERMILIAN SL es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits,CANERMILIAN SL anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

 

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, https://www.diferentrestaurant.com no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. El Diferent Restaurant no utilitza la pràctica d’enviament de butlletins, per la qual cosa no es té cap base de dades de correus electrònics dels usuaris.

D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, https://www.diferentrestaurant.com es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.